DEGUSTAČNÍ VEČER V HOTELU VITALITY 

V pátek 29.5.2015 jsme představili naše vína ve čtyřhvězdičkovém hotelu Vitality v Třinci (Vendryně). Pěti chodové menu sestavil a uvařil skvělý kuchařský tým v čele s Krzystofem Sajdokem a jeho pravou rukou Michalem Kuczerou. Naše poděkování patří obsluze a jejímu profesionálnímu přístupu. Hosté pěli jen slova chvály a byl to velmi povedený večer.

Menu:

Předkrm ve formě tapas: Jamón Serrano a Rajče na Krutonu, Peppadews a Paprička plněná sýrem, Kreveta s avokádem escabeche, Zelený chřest s chorizem - servírovaná vína: Parra Jimenez Verdejo (Bodegas Parra Jimenez) + Dominio de Punctum Garnacha (Dominio de Punctum)

Polévka: Katalánský krém s uzenou paprikou a kozím sýrem - servírované víno: Xarel-lo Classic (Albet i Noya)

Hlavní chod: Paella s černou treskou a slávkami - Nosodos+ (Albet i Noya), Telecí líčka s šafránovou rýží - Sein (vinařství Vinessens)

Dezert:  Crema catalana s jahodami - likérové víno Moscatel (Primitivo Quiles)

 

© 2018 spanelskabiovina.cz | by PCsupport.cz s.r.o.